This site is in archival mode. A replacement is being developed. In the meantime, please use the PBW2 Forums for community discussions. The replacement software for this site will use a unified account system with PBW2, and any newly created threads will carry over.
Welcome to Spaceempires.net
Login or Register

Search
Modules
· Content
· Downloads
· Forums
· Game Info
· Image Gallery
· Links
· Shipyards
· Topics
· Staff

User Info
· Welcome, Anonymous
Membership:
· New: Astorre
· New Today: 0
· New Yesterday: 0
· Overall: 3155

People Online:
· Visitors: 155
· Members: 0
· Total: 155

  

Spaceempires.net :: AST 2.0 and 2.1 problem with ships :: View topic
Forum FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Profile :: Log in to check your private messages :: Log in


AST 2.0 and 2.1 problem with ships

 
Post new topic   Reply to topic    Spaceempires.net Forum Index -> Star Trek Mod
View previous topic :: View next topic  
Author Message
boromeo
Space Emperor


Joined: Sep 23, 2006
Location: Sorel-Tracy,Quebec,Canada

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 3:49 am    Post subject: AST 2.0 and 2.1 problem with ships Reply with quote

With everything under computer control for my empire i noticed that my shiips wouldn't leave the planet at all and that their movement points are at 0

so what's the problem ? Sad


Back to top
boromeo
Space Emperor


Joined: Sep 23, 2006
Location: Sorel-Tracy,Quebec,Canada

PostPosted: Tue Oct 09, 2007 4:00 am    Post subject: Reply with quote

Ok i figured it out by myself I was like puttin my mother planet under ai control and then all ministers on, but when i put all ministers under ai control without putting my mother planet under ai control first seems to fix the problem

but i have another one, it seems that at every turn the ai would build a ship and then at next turn scrap it then build another one at next turn and then scrap another etc etc the log says Shrel constructed and vehicle scrapped

Is it a bug or what ?

would you like me to send the savegame to u ?

PS: sorry for the double post





Problem fixed ithe ai spopped to scrap the vehicls it was building when i upgraded the propulsion to level 2 Rolling Eyes


Back to top
Atrocities
Shipyard Guru


Joined: Aug 06, 2003
Location: PNW

PostPosted: Wed Oct 10, 2007 1:19 am    Post subject: Reply with quote

Are you playing quick start game or one that you set up for yourself? If you are playing a quick start game you need to read the section in the installation file that deals with quick start games.

Where we're going we won't need roads.


Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Spaceempires.net Forum Index -> Star Trek Mod All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


Powered by phpBB
All logos and trademarks used on this site, all comments and stories posted for reading, all files hosted for download,
and all art work hosted for viewing are property of their respective owners; all the rest copyright 2003-2010 Nolan Kelly.
Syndicate news: SpaceEmpires.net News RSS Feed - Syndicate forums: SpaceEmpires.net Forums RSS Feed
Page Generation: 0.12 Seconds